Presunúť na hlavný obsah
  • Novinky z obce
  • Letné kino: Vojnová dráma a kúzelný príbeh Ruslana a Mily

Letné kino: Vojnová dráma a kúzelný príbeh Ruslana a Mily

Premietanie v amfiteátri pokračuje aj tento piatok a sobotu. Tešiť sa môžete na skvelú vojnovú drámu Chlapec v pruhovanom pyžame, ktorá na csfd.cz dosiahla vysoké hodnotenie 84%. V sobotu sa presunieme do doby statočných rytierov, krásnych princezien a zlých čarodejníkov kde budeme sledovať kúzelný príbeh Ruslana a Mily v animovanej rozprávke Ukradnutá princezná.

Program letného kina:

Piatok 23.8.2019 o 20:00 hod.

CHLAPEC V PRUHOVANOM PYŽAME

  • Ako vyzerá vojna detskými očami? A navyše očami syna nacistického dôstojníka? Bruno žije spolu s otcom, mamou a sestrou v Berlíne. Po povýšení Brunovho otca sa sťahujú na vidiek do blízkosti koncentračného tábora. Z nového domu dovidí Bruno cez okno vo svojej izbe na niekoľko barakov v tábore, okolo ktorých vidí pobehovať aj viacero detí. V novom bydlisku nemá kamarátov a preto sa chce zoznámiť s deťmi z tábora.
  • Dĺžka: 94 min.
  • Bližšie informácie: https://bit.ly/2zdEAYd

Sobota 24.8.2019 o 20:00 hod.

UKRADNUTÁ PRINCEZNÁ

  • Kúzelný príbeh Ruslana a Mily sa odohráva v dobe statočných rytierov, krásnych princezien a zlých čarodejníkov. Ruslan, kočovný herec, ktorý sníva o titule rytiera, stretáva Milu a na prvý pohľad sa do nej zamiluje. Ich šťastie ale nemá dlhé trvanie, hrozivý čarodejník Černomor potrebuje Milinu moc lásky, aby ju premenil v magickú temnú silu. Vykúzli preto obrovský vír a unesie Milu priamo pred Ruslanovými očami. Ten nemá ani tušenie, že Mila je dcérou kráľa. Ruslan sa bez okolkov vydáva na záchranu svojej milej. Podarí sa mu zdolať všetky nástrahy a dokázať, že skutočná láska je silnejšia než akékoľvek čary?
  • Dĺžka: 85 min.
  • Bližšie informácie: https://bit.ly/33RhCEe

Príďte zažiť i Vy neopakovateľnú atmosféru Letného kina... Vstup je zdarma!

V prípade nepriaznivého počasia sa nepremieta! Zmena programu vyhradená!

Letné kino v Ochodnici

Jaroslav Pitoňák