Presunúť na hlavný obsah
  • Novinky z obce
  • Letné kino: Čaká na Vás česká komédia a Miguel s kostlivcami v kraj...

Letné kino: Čaká na Vás česká komédia a Miguel s kostlivcami v krajine mŕvych

V Ochodnickom letnom kine si môžete počas 5.týždňa premietania pozrieť českú komédiu Bajkeri, ktorá je pre všetky generácie a pre všetkých, ktorí majú radi bicykle, výlety, prírodu a veria v lásku. V sobotu sa premieta  rodinná animovaná rozprávka Coco z tvorivej dielne Pixar – Disney s veľmi pekným a prepracovaným príbehom.

Určite neváhajte a príďte si vychutnať skvelé filmy v atmosfére pod holým nebom!

Program letného kina:

Piatok 9.8.2019 o 20:00 hod.

BAJKERI

  • Nevlastní bratia Jakub a David spoločne s kamarátom Sašom trávia väčšinu času vo svete sociálnych sietí. Vzťahy pre nich predstavujú chaty s virtuálnymi dievčatami, ktoré nikdy nevideli, obživu - falošná módna šou, v ktorej predstierajú niečo, čo nie sú a ich najväčším životným problémom je vybitý mobil alebo nefunkčná wifi. Na nátlak rodičov sú donútení vydať sa pod vedením Davidovej pôvabnej „macochy“ Terezy na dvestokilometrový cyklovýlet. S prekvapením zisťujú, že tam vonku je skutočný svet, v ktorom život znamená viac, než status na facebooku, naozajstné dievčatá vyzerajú lepšie, než kreslené akčné hrdinky virtuálnych hier a k láske patrí tiež sex.
  • Dĺžka: 97 min.
  • Bližšie informácie: https://bit.ly/2yNdpmJ

Sobota 10.8.2019 o 20:00 hod.

COCO

  • Aj napriek zvláštnemu zákazu hudby vo svojej rodine sa malý Miguel túži stať uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, tragicky zahynuvší gitarista Ernesto de la Cruz. V snahe dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitá na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých. Pre miestnych obyvateľov je jeho návšteva rovnako šokujúca. S pomocou miestneho podvodníčka Hectora sa Miguel vydáva na neobyčajnú cestu za tajomstvami svojej rodiny.
  • Dĺžka: 109 min.
  • Bližšie informácie: https://bit.ly/2YIBZA1

Príďte zažiť i Vy neopakovateľnú atmosféru Letného kina... Vstup je zdarma!

V prípade nepriaznivého počasia sa nepremieta! Zmena programu vyhradená!

Letné kino v Ochodnici

Jaroslav Pitoňák