Presunúť na hlavný obsah
  • Novinky z obce
  • Letné kino: Čaká na Vás slovenský thriller a mladý viking Štikút

Letné kino: Čaká na Vás slovenský thriller a mladý viking Štikút

Letné kino v Ochodnici pokračuje v premietaní už 4. týždeň, tentokrát na Vás čakajú takmer čerstvé novinky a to slovenský thriller Trhlina a mladý viking Štikút v animovanej rozprávke Ako si vycvičiť draka 3.

Preto neváhajte zoberte frajerky, frajerov, či priateľov a usaďte sa v amfiteátri a vychutnajte si obľúbené filmy pod hviezdami posypanou oblohou.

Ak sa chystáte na premietanie do amfiteátra, myslite na to, že lavičky sú tvrdé. Deka spraví sedenie pohodlnejším. Aj v lete bývajú noci chladné, takže si nezabudnite zobrať nejaký svetrík. Kľudne si zoberte so sebou aj pukance, prípadne teplý čaj v termoske - určite Vám to spríjemní sledovanie filmu.

Program letného kina:

Piatok 2.8.2019 o 20:00 hod.

TRHLINA

  • Nezamestnaný absolvent Igor objaví záznamy výpovedí psychiatrického pacienta Waltera Fischera. Ten pred sedemdesiatimi rokmi záhadne zmizol v pohorí Tribeč a keď sa po vyše dvoch mesiacoch rovnako záhadne objavil, mal na tele čudné popáleniny a zranenia. Bol dezorientovaný, nedokázal vysvetliť, čo sa mu stalo, už nikdy sa nespamätal. Igor pátra ďalej a s údivom zisťuje, že Fischerov prípad nie je ojedinelý – zmienky o tajomnom miznutí ľudí v tomto pohorí siahajú hlboko do histórie. Hrôzostrašných prípadov pribúda.
  • Dĺžka: 111 min.
  • Bližšie informácie: https://bit.ly/2Yh4DwL

Sobota 3.8.2019 o 20:00 hod.

AKO SI VYCVIČIŤ DRAKA 3

  • Mladý Viking Štikút a drak Bezzubý sa vracajú v pokračovaní úspešnej dobrodružnej animovanej série Ako si vycvičiť draka. Spoločne budú hľadať Skrytý svet, jedinú nádej na záchranu ľudskodračieho spoločenstva.
  • Dĺžka: 104 min.
  • Bližšie informácie: https://bit.ly/32XzGME

Príďte zažiť i Vy neopakovateľnú atmosféru Letného kina... Vstup je zdarma!

V prípade nepriaznivého počasia sa nepremieta! Zmena programu vyhradená!

Letné kino v Ochodnici

Jaroslav Pitoňák