Presunúť na hlavný obsah

Rekonštrukcia elektroinštalácie v Materskej škole

Obec Ochodnica bola úspešná v získaní ďalšieho grantu a to dotácie z rezervy predsedu vlády SR – priama podpora 2023 vo výške 5700 eur. Za uvedenú podporu sme nesmierne vďační. Finančné prostriedky budú investované do rekonštrukcie elektroinšlalácie v priestoroch Materskej školy. Predmetná elektroinštalácia predstavuje pred rekonštrukciou značný modernizačný dlh. Elektrické rozvody sú v havarijnom stave a ich funkčnosť je často otázna, v škole dochádza k poruchám a výpadkom elektrickej energie z dôvodu preťaženia siete. 

Rekonštrukciou prejdú všetky miestnosti budovy Materskej školy, ktoré samozrejme využívajú okrem školského personálu aj deti.

Som rád, že sa nám podarilo vybaviť ďalšiu investíciu do oblasti školstva a opravou elektroinštalácie tak prispejeme k ďalšiemu zhodnoteniu budovy Materskej školy, ale aj reálne skvalitníme podmienky na vzdelávací proces. Verím, že už čoskoro uvítame deti v nových čistých triedach s funkčnou a bezpečnou elektroinštaláciou spĺňajúcou dnešné technické požiadavky“ uviedol Radoslav Ďuroška, starosta obce Ochodnica.

Realizované s finančnou podporou predsedu vlády Slovenskej republiky, Roberta Fica.