Presunúť na hlavný obsah

Posledné prázdninové premietanie v letnom kine

Posledný prázdninový týždeň a zároveň posledné premietanie v letnom kine zakončíme čerstvými novinkami a to romantickou hudobnou drámou Zrodila sa hviezda a skvelou animovanou rozprávkou Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka.

Preto neváhajte zoberte frajerky, frajerov, či priateľov a usaďte sa v amfiteátri a vychutnajte si obľúbené filmy pod hviezdami posypanou oblohou.

Ak sa chystáte na premietanie do amfiteátra, myslite na to, že lavičky sú tvrdé. Deka spraví sedenie pohodlnejším. Aj v lete bývajú noci chladné, takže si nezabudnite zobrať nejaký svetrík. Kľudne si zoberte so sebou aj pukance, prípadne teplý čaj v termoske - určite Vám to spríjemní sledovanie filmu.

Program letného kina:

Piatok 30.8.2019 o 20:00 hod.

ZRODILA SA HVIEZDA

  • Vo filme Zrodila sa Hviezda sa v hlavných úlohách predstaví štvornásobný držiteľ nominácie na Oscara Bradley Cooper a spevácka pophviezda Lady Gaga. Kým pre Bradleyho Coopera ide o režisérsky debut, pre Lady Gaga o jej prvú hlavnú rolu vo filme. V novom spracovaní romantickej drámy Zrodila sa hviezda, stvárni Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…pokým ju Jack neprinúti výjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi.
  • Dĺžka: 136 min.
  • Trailer:

Sobota 31.8.2019 o 20:00 hod.

Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka

  • V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok  partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantnej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov…
  • Dĺžka: 97 min.
  • Trailer:

Príďte zažiť i Vy neopakovateľnú atmosféru Letného kina... Vstup je zdarma!

V prípade nepriaznivého počasia sa nepremieta! Zmena programu vyhradená!

Letné kino v Ochodnici

Jaroslav Pitoňák