Presunúť na hlavný obsah

Teraz ešte lepšia: App-ka Ochodnica s novou funkciou

Mobilnú aplikáciu pre našu obec sme spustili začiatkom roka 2021 a Ochodničania si ju veľmi rýchlo obľúbili. Momentálne sa takmer v každej domácnosti našej obce nájde aspoň jeden mobilný telefón, ktorý má nainštalovanú obecnú mobilnú aplikáciu Ochodnica.

Máme pre vás dobrú správu: naša bezplatná aplikácia Ochodnica je teraz ešte lepšia. Okrem toho, že je praktickejšia a funkčnejšia, pribudla aj užitočná funkcia.

Touto funkciou potešíme všetkých fanúšikov nášho futbalového klubu TJ Kysučan Ochodnica a nájdete ju v menu pod ikonkou futbalovej lopty. Získate tak prehľad o všetkých zápasoch našich klubových mužstiev. Okrem áčka tam samozrejme nájdete aj U15. Medzi jednotlivými mužstvami si prepínate jednoducho ťuknutím na daný názov v hornej (zelenej) lište. Na úvodnej stránke aplikácie si môžete navyše v kolónke Nastavenia zaškrtnutím políčka Šport zapnúť automatické notifikácie. Po zápase sa vám tak na obrazovke mobilného telefónu zobrazí výsledok zápasu.

V kolónke Nastavenia (ikonka ozubeného kolieska) si môžete zapnúť, alebo vypnúť príjem notifikácii z jednotlivých kategórii ako Správy, Farské oznamy, Zvozový kalendár a Šport.

V prípade ak našu aplikáciu ešte nemáte, môžete si ju bezplatne stiahnuť na Google Play alebo App Store pod názvom Ochodnica.

Vďaka inštalácii vo vašom smartfóne získate prehľad o novinkách v obci a prípadných mimoriadnych situáciách formou notifikácie. V aplikácii nájdete všetky dôležité kontakty a stránkové hodiny na Obecný úrad, ako aj iné inštitúcie v obci. Jednoducho si môžete vyhľadať vlakové, alebo autobusové spoje, či prečítať aktuality z našej farnosti online a nájdete v nej aj termíny vývozu komunálneho odpadu a separovaného zberu. V prípade, ak máte čokoľvek na predaj, inzerát môžete bezplatne zverejniť v susedskej burze, ktorá je súčasťou aplikácie.

Aplikácia Ochodnica