Presunúť na hlavný obsah

Poďte si s nami zacvičiť!

Sedavý spôsob zamestnania, stres, málo pohybu a nepravidelná strava. Toto je realita dnešných dní, ktorá sa prejavuje nielen na na psychike, ale aj na postave. Ak ste sa rozhodli, že s tým niečo urobíte, začnite ihneď.

Príjemné a efektívne cvičenia nielen pre tých, ktorí chcú urobiť niečo so svojou postavou sa konájú už pravidelne v kultúrnom dome v našej obci. Prídte si aj Vy vyskúšať jednu z úžasných lekcií aerobicu, alebo jogy pod vedením skúsených trenérok.

Aerobic
Chcete si upraviť postavu, precvičiť celé telo? Tak neváhajte a prídite do kultúrneho domu každú stredu o 18:30 hod. na skupinové cvičenie aerobicu pod vedením skúsenej trénerky a výživovej poradkyne Mišky Podleskej. Netreba sa vopred prihlasovať, stačí prísť. Je potrebné si len doniesť športovú obuv, prípadne náhradné tričko, keďže za hodinku sa pekne spotíte :) Vstupné je 1 Euro, pitný režim je samozrejme zabezpečený. Hodina sa začína rozcvičkou zloženou z jednoduchých cvikov a prechádza sa na tanečný aerobik. Niekedy sa cvičenie spestrí boxom a na koniec si doprajeme relax v podobe jógy ...  Neváhajte a pridajte sa!

Joga
O pozitívnom vplyve jógy a tiež power jógy na zdravie sa toho už veľa povedalo a ešte viac napísalo. Či už pre chrbát, kríže, svalstvo, alebo na odstránenie stresu. Pod vedením certifikovanej inštruktorky Miky Bomba Birkusovej si power jógu - veľmi účinné a zdraviu prospešné cvičenie, môžete vyskúšať na vlastnej koži každý pondelok o 18:00 hod. v kultúrnom dome v Ochodnici. Jedna lekcia stojí 2 Eurá a je potrebné si doniesť podložku na jógu, prípadne protišmykové ponožky. V prípade, ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa obrátiť priamo na Miku na jej FB stránke www.fb.com/MojaYoga.sk/

Nájdite si zopár minút týždenne, pomôžete tak nielen telu, ale zlepší sa aj vaše duševné zdravie, kognitívne funkcie a sebavedomie. Tešíme sa na Vás!