Presunúť na hlavný obsah

Detský maškarný ples

V nedeľu 9. februára 2020 sa v sále kultúrneho domu uskutočnil tradičný Detský maškarný ples. Sála kulturáku sa popoludní rýchlo začala plniť rôznymi maskami a na pár hodín sa úplne zmenila na rozprávkovú krajinu plnú krásnych rozprávkových postáv. Nápady detí a rodičov boli veľmi originálne a moderátorka celej akcie Mgr. Alenka Falátova postupne na pódiu uvítala draka, anjela, čerta, princeznú, snehulienku, čarodejníka, Nástenku a Ivana z Mrazíka, ako aj nezvyčajné masky ako medúzu, folklórne dievča a veľa ďalších masiek, ktoré si môžete pozrieť v galérii. Každá maska bola iná a detičky v nich vyzerali kúzelne.

Vybrať najkrašiu masku bolo veľmi ťažké, nakoniec cenu starostu obce Radoslava Ďurošku získala maska Šmolka a špeciálna cena bola udelená mamičke s dcérkou za masky kuchárok. Ani jedna maska však neodišla naprázdno. Všetci si odniesli balíček sladkostí a nejakú maličkosť.

Následne si všetci dobre zatancovali na diskotéke kde sa o skvelú zábavu a hudbu postaral DJ Ďuro Šenkár.

V sále bolo cítiť príjemnú atmosféru, unavení sa mohli občerstviť čajíkom, alebo si pochutnať na cukrovej vate, pelendrekoch a iných sladkostiach.

Všetkým maskám ďakujeme za účasť, výhercom gratulujeme a dúfame, že sa o rok uvidíme opäť.

Autor: Jaroslav Pitoňák