Presunúť na hlavný obsah

Poďakovanie starostu obce

Vážení občania Ochodnice,
ďakujem všetkým, ktorí ste sa zúčastnili komunálnych volieb. Vysoká volebná účasť je dôkazom toho, že Vám záleží na našej obci a na tom, ako sa bude ďalej rozvíjať. Zvlášť chcem poďakovať tým, ktorí mi už po štvrtýkrát vyslovili dôveru a tým, ktorých som presvedčil svojou prácou. Vďaka tomu môžem dokončiť rozpracované projekty a začať nové, zlepšujúce život v našej obci.

Výrazná podpora, ktorá sa mi v týchto voľbách dostala ma zaväzuje, aby som našu obec ďalej rozvíjal a realizoval nové myšlienky. Verím, že ďalšie štyri roky budú pre nás všetkých úspešné a budeme vzorom pre ostatné obce.

Vašu prejavenú dôveru beriem ako záväzok pokračovať v plnení potrieb všetkých, ktorí ma volili, ktorí volili protikandidátov, ale i tých, ktorí sa volieb nezúčastnili.

Zvoleným poslancom obecného zastupiteľstva chcem srdečne zablahoželať a zaželať veľa pracovných úspechov v prospech našej obce a zároveň ich chcem vyzvať k zodpovednej spolupráci, bez konfliktov, aby dokázali vytvárať kompromisy, ktoré obci skutočne pomôžu.

Ešte raz Vám všetkým ďakujem za prejavenú dôveru.

Váš starosta Radoslav Ďuroška